Т.Д. 30 г.

10 Януари, 2013

Имах разширена вена на десния крак от 2 години. След консултацията, д-р Кючуков ми предложи склеротерапия под доплеров контрол. Процедурата продължи по-малко от час и не усетих никаква болка. Благодаря на екипа за внимателното отношение и професионализма.

 

Ю.Д. 42 г.

28 Декември, 2012

Оперирана съм от разширени вени преди 10 години. Няколко години след това се появиха нови, още по големи. Консултирах се с д-р Кючуков по препоръка на моя позната. Той ме прегледа, установи проблема и ми предложи лечение без операция. Честно казано не бях убедена в резултата, но сега вече наистина мога да кажа: Това не е за вярване – само едно убождане и вените, а с тях и оплакванията ги няма.

 

Ж.Л. 47 г.

02 Декември, 2012

Преди 15 години за първи път се появи раната на десния ми глезен. Лекувал съм я със всякакви лекарства и съм ходил при много лекари-ефект никакъв. Едните казваха „оперирай се”, а другите „в никакъв случай операция”. И аз не знаех как да постъпя. Д-р Кючуков беше категоричен – операция, но по нов лазерен метод-безкръвен и амбулаторен. Бях чувал за нещо подобно, но не знаех че се прави в България. Операцията премина изключително лесно и резултата вече е налице-няма я вече раната на крака ми. Благодаря на д-р Кючуков и екипа му, затова че не само ме излекува, но промени живота ми.